ROBIN LAJVLI

"VEŠTICA TINEJDŽERKA" JE BIO FILM KOJI JE SVAKA DEVOJČICA ZNALA OD REČI DO REČI: Gde je danas ta PRELEPA glumica?

Ona je bila idol tinejdžerki širom sveta, pa je nestala iz javnog života.

Vip priča
Autor:
"VEŠTICA TINEJDŽERKA" JE BIO FILM KOJI JE SVAKA DEVOJČICA ZNALA OD REČI DO REČI: Gde je danas ta PRELEPA glumica?
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Robin Elejn Lajvli Džonson rođena je 7. februara 1972. godina. Poznata je po ulogama u filmovima "Veštica tinejdžerka" koji je početom devedesetih godina bio ogroman hit i omiljeni film tinejdžerki širom planete. Osim u ovom filmu, igrala je u trećem nastavku "Karate Kid-a" kao u i umega popularnoj seriji Dejvida Linča - "Tvin Piks". Ipak, danas je napoznatija kao polusestraBlejk Lajvli.

Robin Lajvli je rođena u porodici glumaca u Džordžiji. Ona je ćerka menadžera talenata Elejn Lajvli i njenog prvog muža Ronalda Otisa. Njena braća i sestre su Lori i brat Džejson, a polubraća i sestre su Erik i Blejk.

Robin Lajvli
foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Lajvli je započela svoju karijeru kao dete. Sa šest godina je debitovala u televizijskom filmu "Leto mog nemačkog vojnika" 1978. Tokom 1980-ih, pojavljivala se u nekoliko televizijskih serija.

Robin Lajvli često govori o svojoj bliskoj vezi sa svojom mlađom sestrom, Blejk Lajvli. U intervjuu za Foks 51-godišnja glumica iz serije „Veštica tinejdžerka” je detaljno opisala svoju vezu sa zvezdom „Tračara”, podelivši kako je „samo postala bogatija i potpunija”.

Robin Lajvli
foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

„Postoji značajna razlika u godinama između nas dve koja se čini skoro nepostojećom jer je ona sada mama“, rekla je Robin. "Imamo toliko sličnosti. Naš odnos je na sada na dubljem nivou. Ranije smo pomagale jedna drugj u našim projektima. Sada zajedno imamo najvažniji projekat - mama."

„Iskreno se osećam kao da su njena deca moja kao da sam ih rodila, i obrnuto“, dodala je uz smeh. „Mi smo kao, 'Vaša deca su i moja."

Robin i Blejk su polusestre i imaju istu majku, Elejn Lajvli. Robin deli troje dece sa suprugom Bartom Džonsonom: Bejlen (19), Kejt (17) i Vajat (14). Kao i Robin, i Blejk ima troje dece koje deli sa suprugom Rajanom Rejnoldsom: Džejmsa (7), Inez (5) i Beti (2).

Blejk Lajvli, Robin Lajvli
foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pošto su "tako u skladu" jedna sa drugom i decom onog drugog, Robin je rekla da ona i Blejk ne osećaju potrebu da daju jedna drugoj savete o majčinstvu.

„Toliko sam naučila od nje, a ona je toliko naučila od mene“, ispričala je Robin u jednom intervjuu. „Nikad ne ulazim i kažem: 'Hej, stvarno bi trebalo da uradiš ovo. Mislim da stalno posmatramo i učimo jedna od druge. Vidim stvari koje ona radi sa svojom decom i kažem: "O, to je tako sjajno. To je tako divno i posebno." Ili ću reći: 'Sviđa mi se kako je to uradila' i onda to pokušam da implementiram u svoj život sa svojom decom. A ona radi isto."

Blejk Lajvli, Robin Lajvli
foto: Martin Sloan / Avalon / Profimedia

Pored toga što su njih dve nerazdvojne i vetar u leđa jedna drugoj, Robin je puno puta tako izjavila da je poznati glumac i suprug Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds njen najbolji prijatelj.

Robin i dalje radi punom parom, pa je samo do kraja godine čeka nekoliko serija i filmova, ali iako se ne nalazi u vrhu Holivudske liste kao njena sestra, ona uživa u svom mnogo mirnijem životu sa svojim mužem i troje dece u Holivudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs