prešla preko prevare

JAVNO JE PRIZNAO DA JU JE VARAO, A ONA MU JE SVE OPRAŠTALA: Najmoćnija pevačica sve je progutala zbog jedne stvari

Muzički par Bijonse i Džej-Zi stigli su u Hrvatsku te nas podsetili na svoju ljubavnu priču.

Vip priča
Autor:
JAVNO JE PRIZNAO DA JU JE VARAO, A ONA MU JE SVE OPRAŠTALA: Najmoćnija pevačica sve je progutala zbog jedne stvari
Bijonse je oprostila prevare Džej Zi-ju, Foto: Profimedia/editorial images

Pevačica Bijonse Nouls trenutno ponovo boravi u Hrvatskoj. Čini se kako je muzičku divu oduševilo Hrvatsko primorje, a paparaci su je snimili kako odmara na luksuznoj jahti u blizini Cavtata.

Sa njom je stigao i suprug Džej-Zi te njihovo troje dece, ćerka Blu Ajvi i blizanci Rumi i Karter, a Bijonse je pred objektivima još jednom pokazala svoje zanosne obline po kojima je, pored ostalog - poznata.

Bijonse i Džej Z
foto: Profimedia/editorial images

Pevačica je imala kosu skupljenu u rep kao i sunčane naočare, a slavni par je i ove godine stigao u pratnji svog telohranitelja Džuliusa De Boera koji je 2009. godine napravio skandal u Hrvatskoj.

Naime, tada se De Boer sukobio dubrovačkim fotoreporterima i TV snimateljima kada je jednom snimatelju rukom udario po kameri i bacio je na pod. Potom ga je tri puta udario nogom iznad zadnjice. Na kraju je i snimateljev stativ bacio u more.

Tada su mediji pisali da je Džej-Zi uz osmeh sugerisao da tako baci i snimatelja, a pri odlasku je telohranitelj okupljenima pokazao srednji prst i na lošem, ali razumljivom hrvatskom dobacio: 'Mama vam je ku*va, pi*ka vam materina!'. Sve se dogodilo oko 1:30 posle ponoći, unutar Dubrovnika kada je slavni par napustio restoran u kojem su večerali.

Bijonse i Džej Z
foto: Profimedia/editorial images

Bijonse je prvi put posetila Hrvatsku 2009. godine, a zatim i 2011. 2020., a upravo je na Jadranu slavila 39. rođendan.

Muzički par ima jednu od najpoznatijih ljubavnih priča, a pevačica je prešla i preko prevare o kojoj je snimila celi album te vrlo otvoreno pričala.

"Mi smo odličili da se borimo za svoju ljubav kao i za svoju porodicu. Želimo deci da pokažemo pravi put i drugačiji ishod od očekivanog", rekao je Džej-Zi u poslednjem intervjuu za strane medije.

Bijonse, Džej Zi
foto: Profimedia

"Pa gledajte, ona je moja srodna duša. To je osoba koju volim. Možete biti zaljubljeni u nekoga i u vezi s nekim i voleti ga, ali ako niste zaista spoznali šta je ljubav i ako nema onog nečega što vas pokreće prema napred onda dolazi do komplikacija. Pritom te probleme možete iskomunicirati ili se praviti da ne postoje sve dok vas jednoga dana ne unište", objasnio je reper.

Džej-Zi je istakao kako njihova ljubav nije nastala tek kada su se proslavili nego su do svega što imaju došli zajedno, a sve na čemu je stvorena njihova ljubav proizašlo je iz vremena dok su bili još samo "obični" ljudi.

Bijonse i Džej Z
foto: Profimedia/editorial images

Ako se vratimo na njihove početke, Bijonse je jednom prilikom izjavila da je supruga upoznala kada joj je bilo 18 godina, što bi značilo 1999. ili 2000. godine. Reper je kasnije priznao da su se počeli da se viđaju 2001. godine.

Takođe, pevačica je jednom otkrila da su romansu započeli pričajući preko telefona oko godinu ipo dana. "Bili smo prijatelji godinu i po dana pre nego što smo otišli na sastanak. Taj temelj je jako važan za romantičnu vezu", otkrila je pevačica u intervjuu sa Oprom. Par je zajedno dobio troje dece - ćerku Blu Ajvi i blizance Rumi i Sira.

Između 2010. i 2011. godine muzička diva prošla je kroz težak period zbog pobačaja, a istakla je kako je to bilo nešto najtužnije što joj se desilo u životu.

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs