Neverovatno

KIM KARDAŠIJAN IMA DEČKA KOJI HODA OKOLO U PIDŽAMI, LAKIRA NOKTE, ŽENE MENJA KAO ČARAPE:Ali sada znamo zašto je sa njim!

Prvo smo mislili da je šala, pa smo se nadali da nije šala, a sada definitivno znamo šta je u pitanju

Šuška se
Autor:
KIM KARDAŠIJAN IMA DEČKA KOJI HODA OKOLO U PIDŽAMI, LAKIRA NOKTE, ŽENE MENJA KAO ČARAPE:Ali sada znamo zašto je sa njim!
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan (41) kao da ima krizu srednjih godina, iako nije u srednjim godinama. Ali drugog objašnjenja nema za njenu vezu sa trinaest godina mlađim Pitom Dejvidsonom.

Kako strani mediji javljaju Kima Kardašijan (41) je potvrdila vezu sa Pitom Dejvidsonom (28), kada je viđena da se sa istim drži za ruku u Palm Springsu.

Par se navodno nalazi u gostima kod Kimine majke, Kris Džener, što potvrđuje da u pitanju nije samo prolazna veza, već nešto ozbiljnije.

Pit je prvi partner rijaliti zvezde od kako se razvela do muža Kanje Vesta u februaru ove godine.

Ali ko je Pit Dejvidson, dečko koji nosi pidžamu u sred bela dana, farba kosu u plavu, a nokte lakira u jake tonove?

Pit Dejvidson je američki komičar, pisac, glumac i producent. Kao javna ličnost pojavljuje se na svim događaja od značaja u svetu zabave. Do sada je poznato da se zabavljao sa Kejt Bekinsejl, a veren je bio sa Arijanom Grande.

Nakon raskida veridbe par je počeo da se prepucava, a Pit je tetovaže posvećene bivšoj prekrio sa novom tetovažom na kojoj je pisalo "Uklet!".

Pevačica je napisala pesmu o Pitu Dejvidsonu u kojoj je rekla da je njegov polni organ prevelik te, da je sa njim bila samo da bi "skrenula misli".

"Sada devojke imaju prevelika očekivanja od mene," prokomentarisao je Pit u jednom od svojih skečeva Arijaninu pesmu.

A da li su to jedina očekivanja Kim Kardašijan od njene nove ljubavi, ostaje da se vidi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs