Žene širom sveta še se još više razočarati

Stigla i zvanična potvrda veridbe: Advokatska firma čestitala Kluniju i njegovoj verenici

Advokati i zaposleni Douti Strit Čembersa upućuju svoje najsrdačnije čestitke koleginici Amal Alamudin i Džordžu Kluniju na veridbi, stoji u saopštenju firme u kojoj radi verenica holivudskog lepotana
Šuška se
21:34h Autor:
Stigla i zvanična potvrda veridbe: Advokatska firma čestitala Kluniju i njegovoj verenici
Foto: Reuters

Britanska advokatska firma u kojoj radi Amal Alamudin, aktuelna devojka Džordža Klunija, potvrdila je da se par verio i uputila svoje čestitke.

Firma Douti Strit Čembers iz Londonda izrazila je svoje

oduševljenje što će se advokatica za ljudska prava uskoro venčati za slavnog glumca i oskarovca. Alamudinine kolege potvrdile su tako vest da su se 52-godišnji Kluni i 36-godišnja advokatica verili.

"Advokati i zaposleni Douti Strit Čembersa upućuju svoje najsrdačnije čestitke koleginici Amal Alamudin i Džordžu Kluniju na veridbi", stoji u saopštenju koje je imejlom prosleđeno agenciji AFP.

Alamudin je britanska advokatica libanskog porekla koja se specijalizovala za međunarodno pravo i ljudska prava. Kluni se već dugo interesuje za tu tematiku, a naročito je bio angažovan tokom humanitarne krize u Darfuru, u Južnom Sudanu.

Amal ima veoma uspešnu karijeru iza sebe, a među njenim klijentima su bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko i osnovač Vikiliksa Džulijan Asanž. Ona i Kluni su prvi put viđeni zajedno pre šest meseci u Londonu.

A kako je ovoj advokatici pošlo za rukom da osvoji jednog od najpoželjnijih neženja na svetu, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs