ZAPROSILA MUŽA, ORGANIZOVALA SVOJU SVADBU I ODABRALA VENČANICU KOJOM JE ODUVALA: Ona je jedna od najsposobnijih glumica

Glumica Kristina Hendriks važi za jednu od najsposobnijih žena Holivuda, nakon što se sama popela na vrh i dobila nominaciju za Emi, sama je organizovala i svoju svadbu, a sve što dotakne kao da se pretvara u zlato.

Star wedding
Autor:
ZAPROSILA MUŽA, ORGANIZOVALA SVOJU SVADBU I ODABRALA VENČANICU KOJOM JE ODUVALA: Ona je jedna od najsposobnijih glumica
Foto: AMC / Zuma Press / Profimedia

Glumica Kristina Hendriks(48),udala se za Đorđa Bjankinija u istorijskoj u Nju Orleansu u subotu, 20. aprila. na kojim su prisustvovale brojne zvanice iz sveta poznatih ličnosti, od modnih dizajnera do filmskih producenata.

Hendriksova je rekla za magazin "Pipl" da su i ona i Bjankini, kamerman koji je radio na brojnim filmovima i TV emisijama, izabrali Nju Orleans za svoje venčanje jer oboje imaju posebnu vezu sa gradom.

"Nju Orleans je mesto na koje sam uvek voleo da idem pre nego što sam upoznao Đorđa, i mesto na koje je on uvek voleo da ide pre nego što je upoznao mene. A onda kada smo prvi put počeli da izlazimo ili se srećemo, jer smo živeli širom zemlje, to je bilo mesto u sredini", objašnjava ona.

"Osećam se kao da smo taj grad voleli zajedno, iako smo ga oboje voleli pojedinačno", dodaje ona.

Ona je odabrala venčanicu koja je zaista oduzimala dah, i slobodno možemo da je svrstamo kao još jednu u nizu najlepših venčanica među glumicama.

Ono po čemu se istakla venčanica, jese bila savršena čipka, koja se prostirala od vrata celom dužinom, uključujući i veo koji se istakao takođe čipkom i belim tilom.

Pored venčanice, ona je nosila još kreacija za svoju svadbu koja je trajala tri dana, a posebno se istakla ona kreaciji Kristijana Sirijana sa cvetnim dezenom. Inače, dizajner i glumica su odlični prijatelji.

Što se tiče mesta, odabrali su Napoleonovu kuću: znamenitost Francuske četvrti koja je nekada bila rezidencija gradonačelnika Nju Orleansa Nikolasa Žiroda, koji je čuveno ponudio utočište Napoleonu Bonaparti tokom njegovog izgnanstva. Bračni par je odabrao to mesto nakon što su se zaljubili u istoriju restorana i eklektičnu veličinu.

"Ima ovaj rustikalni kubanski, španski, evropski teksturiran osećaj visokog i niskog nivoa, što je, pretpostavljam, ono što mi pomalo osećamo o sebi: malo visoko-nisko", kaže Hendriks. „Ima najlepše zidove sa kojima se oljuštila boja, a onda odete gore i tu su ove velike trpezarije sa prelepim plafonima."

Par koji je počeo da se zabavlja 2020. i verio se u februaru 2023. pozvao je 76 gostiju. Broj za koji Hendriks kaže da se osećao savršeno za nju i Bjankinija.

"Činilo se kao pravi iznos da bismo mogli da se zagrlimo i posetimo sa svima i da se ne osećamo preopterećeno", objašnjava ona, brzo dodajući: „Ali to svakako nije malo, intimno venčanje. Ne, (hteli smo) proslavu, veliku proslavu." rekla je Hendriksova.

Kristina Hendriks
foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Kada je došlo do planiranja događaja, Hendriksova je preuzela odgovornost, toliko da se našalila da će Bjankini "biti iznenađen na sopstvenom venčanju".

Kristina Hendriks, poznata je i po tome što je zaprosila svog muža, nakon što su zajedno gledali parove koji to rade. Ona je istakla: "Pročitali smo neke članke o ljudima koji su se zaprosili međusobno i rekli smo: "Zašto mi to ne uradimo?..."

Hendriksovoj je ovo drugi brak, a u prvom je bila od 2010. do 2019. Tada je bila udata za glumca Džefrija Arenda.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs