Disciplina na prvom mestu

Severinin recept za vitku figuru!

Odlazak na trening tri puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera hrvatska pevačica praktikuje već duži period, a uoči nastupa udvostručuje ritam vežbanja
Star look
12:58h Autor:
Severinin recept za vitku figuru!
Foto: Kurir

Ključ za tajnu kako i nakon kasnih 30-tih butine održati u formi i bez celulita pre svega se nalazi u vežbanju. Funkcionalni trening usmeren na jačanje snage mišića i postizanje kondicijske izdržljivosti, način je na koji Severina telo priprema za naporne scenske nastupe. Njegov rezultat je izvrsna telesna forma s pažnjom usmerenom na izdužene i čvrste bedrene mišiće.

Odlazak na trening tri puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera Marka Pape, Severina praktikuje već duži period, a uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vežbanja.

On se sastoji od vežbi za jačanje snage mišića koje se izvode na TRX spravi za vežbanje i sklopu vežbi "marinci" usmerenih na kondicijsku spremu i snagu.

"Čučanj, iskorak i "marinci" su tri zlatne vežbe koje Severinin lični trener preporučuje za čvrsta, vretenasta bedra"

Drugi ciklus treninga uključuje ciljane kardio vežbe kojima se postiže kondicija, a izvode se na veslačkom ergometru, orbitreku i biciklu.

Vežbe osmišljene za Severinu usmerene su na rad mišića celog tela zbog prirode njenog posla, dok za čvrsta bedra Marko Papa otkriva posebne vežbe.

"Za izdužene i čvrste bedrene mišiće preporučujem, pak, ciljano izvođenje 3 zlatne i najjednostavnije vežbe koje praktikuje i Severina, a primerene su za svaku ženu i vežbanje kod kuće" istakao je Marko.

Na prvom mestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (3 uzastopne vežbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se rade naizmenično čučanj, sklek i skok).

Svaku pojedinačnu vežbu potrebno je izvesti u tri navrata po deset ponavljanja, Marko ističe kako pomenuti trening u rekordnom roku daje rezultate čak i ako se do sada niste kontinuirano bavili sportom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Severina