U tuđoj koži

Transformacije koje teraju na suze: Možete li da prepoznate ove domaće zvezde? (FOTO)

Madona, legendarni Fredi Merkjuri, Elton Džon su neki od slavnih pevača u čiju će kožu ući domaće poznate ličnosti, koje učestvuju u šou programu Tvoje lice zvuči poznato
Celebrities
16:44h Autor:
Transformacije koje teraju na suze: Možete li da prepoznate ove domaće zvezde? (FOTO)
Foto: Prva.rs / Printscreen

Jedinstveno, originalno, neverovatno zabavno i puno pozitivne energije - tako bi najkraće mogao da se opiše spektakularan šou "Tvoje lice zvuči poznato", koji se emituju na TV Prva.

U petoj epizodi nastupe takmičara, poznatih srpskih zvezda, ocenjivaće već uigrana trojka, kojoj se pridružuje Marija Šerifović. Slavna pop pevačica će se detaljno pozabaviti vokalnom interpretacijom takmičara, a posebnu pažnju verovatno će obratiti na Skaj Viklera, koji će na sceni biti prerušen upravo u nju i otpevati njen hit "Molitva".

Skaj je priznao da ima veliku tremu zbog Marije, i da je bio nervozan zbog njenog prisustva. Videćemo hoće li pevačica prema reperu biti blaga ili strožija.

Sneki po prvi put prelazi na englesko govorno područje, budući da joj je dodeljena uloga pop kraljice Madone (Madonna). Njen kolega Aleksa Jelić postaje romantični Barba - Vlado Georgijev, a Boris Milivojević odlazi u narodnjački fazon Halida Bešlića.

Tamara Dragičević u seksi izdanju glumiće pevačicu Jelenu Rozgu, dok Ani Kokić po treći put zaredom zapada komplikovana transformacija i uloga muškarca - bila je Psaj, pa Pavaroti, a sada je Elton Džon (Elton John).

Goca Tržan ne mora da skida Džonsonov kačket sa glave pošto imitira frontmena "Plavog orkestra", Sašu Lošića.

Na pitanje voditelja da li planira trajno da promeni pol, budući da je ponovo prerušena u muškarca, Goca je kratko i jasno odgovorila "Da".

Čoveka koga će Knez imitirati u subotu, mnogi su pokušavali da ožive svojim nastupima i imitacijama. Nenad Knežević se hvata u koštac sa raskošnim vokalom Fredija Merkjurija (Freddie Mercury), a Sara Jovanović uskače u kožu Aleksandre Radović.

Prošlonedelujnom pobedniku Željku Šašiću neće biti lako da uhvati eksplozivnu energiju Aksl Rouza, ali to će pokušati da odradi u subotu od 21 čas, kada ponovo možete uživati u pravom muzičkom spektaklu uz puno smeha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs