ANA JE BILA KLINKA KAD SE UDALA ZA MILIJARDERA OD 89 GODINA, A ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Umrla je od sloljenog srca

Zanimljivi detalji iz života Ane Nikol Smit svaki put iznova šokiraju javnost.

Celebrities
09:36h
ANA JE BILA KLINKA KAD SE UDALA ZA MILIJARDERA OD 89 GODINA, A ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Umrla je od sloljenog srca
Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Ana Nikol Smit se suočavala sa svojim dobrim delom borbe tokom svog života - ali njeni poslednji meseci su bili zaista tragični.

Manekenka i glumica, rođena Viki Lin Hogan, stekla je ime u Holivudu uprkos svojim skromnim počecima. Kao što je napustila srednju školu, radila je u restoranu brze hrane, udala se i dočekala svog sina Danijela, sve dok je bila tinejdžerka. Nakon razvoda od svog prvog muža, Smit je počela da radi kao striptizeta i upoznala 89-godišnjeg milijardera Džej Hauarda Maršala.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Par se venčao baš u trenutku kada je njena karijera manekenstva krenula uzlaznom putanjom, a ona je 1993. godine proglašena za Plejbojevu zečicu godine u igri.

Dodatno je objasnija kako njihova veza nije bila fizička, a Hovarda je često nazivala svojim spasiteljem. Volela ga je zbog toga što je učinio za nju i njenog sina. Ipak, nije mogla odoleti raskošnim stvarima koje joj je svakodnevno kupovao.

Ana Nikol Smit
foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

- Niko me nikada pre nije voleo i poštovao kao on, i volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzoruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pege. Niko me nije poštovao, voleo i radio sve te stvari za mene, rekla je ona o svom starijem suprugu - istakala je manekenka jednom prilikom.

Ana Nikol Smit
foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Ali Maršalova smrt 13 meseci nakon njihovog venčanja je uticala na nju, što je dovelo do višedecenijske pravne bitke oko njegovog imanja budući da je nije uključio u testament. Tokom parnice, Ana je nastavila da raste do slave, sklapajući manekenske ugovore sa Guess-om i H&M-om i čak dobijajući nekoliko filmskih uloga.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Ali usred njenog uspeha, Smit se takođe, navodno, iza kulisa borila sa zdravstvenim problemima, uključujući "hronični bol u leđima" kao rezultat operacije povećanja grudi i napadaja, rekao je bivši partner modela, Lari Birkhed, 2017. Počela je da uzima lekove na recept, da se izbori sa bolom i na kraju počela da se leči potencijalno opasnim kombinacijama tih lekova. Kada je Smit saznala da je trudna 2006. godine, prijavila se na rehabilitaciju – ali njen boravak je trajao samo nedelju dana.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

U septembru 2006. Smit je rodila ćerku Denilin Houp, ali vreme koje je trebalo da bude radosno bilo je pokvareno tragedijom kada je njen 20-godišnji sin Danijel iznenada umro samo tri dana kasnije. Danijelova smrt dovela je do mračnih vremena za Anu Smit, koja je zapala u depresiju i izmaglicu lekova na recept. 8. februara 2007. Smit je umrla od slučajnog predoziranja.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Ana i Danijel bili su nerazdvojni. On je, bez sumnje, najvažnija osoba u njenom životu. Na njegovoj sahrani otvorila je kovčeg i pokušala da uđe unutra. Vikala je: Ako Danijel mora da bude sahranjen, želim da bude sahranjena sa njim. Rekao bih da je fizički umrla prošle nedelje, ali na mnogo načina, emotivno je otišla kad i Danijel - izjavio je Stern ubrzo posle njene smrti.

- Iako će njen smrtovnik navesti drugačiji uzrok - slučajno predoziranje - u mom umu, mislim da je zaista umrla od slomljenog srca. - izjavio je njen tadašnji partner.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs