NAKON 36 GODINA BRAKA GLUMAC NE SME NI DA DODIRNE SVOJU ŽENU: Proslavljaju godišnjicu, a on uradio OVO

Tom Henks i Rita Vilson proslavljaju 36. godišnjicu braka, a obožavaoci primećuju neobičan detalj na njihovim slikama

Celebrities
NAKON 36 GODINA BRAKA GLUMAC NE SME NI DA DODIRNE SVOJU ŽENU: Proslavljaju godišnjicu, a on uradio OVO
Foto: Profimedia

Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson obeležili su 36. godina srećnog braka! Par je slavio zajednicu koja traje više od tri decenije tako što je podelio slatke fotografije na kojima su zajedno i na taj način odaju počast jedno drugom.

Tom i Rita, oboje sada 67- godišnjaci, obeležili su 30. aprila 36. godišnjicu braka. Na Instagramu su podelili svoju radost i naklonost jedno prema drugom sa svojim pratiocima. Na ovaj zaista poseban dan, Henks je postavio sliku na kojoj su njih dvoje okupani suncem i napisao: „1988? 30. aprila? Par Vilson i Henks postali su muž i žena. 36 godina! Ništa osim ljubavi od tada... Henks.”

Vilson je takođe postavila nekoliko slika na kojima su zabeležili različite trenutke koje su podelili. To je uključivalo avanture poput skijanja, posete ikoničnoj Velikoj sfingi u Gizi i provođenje vremena u muzičkom studiju.

Serija se završava fotografijom na kojoj se radosno smeju u autu. Vilsonov post je bio pod naslovom „36. godišnjica! 30. aprila 1988.“ i zaključila je bezvremenskim citatom iz knjige „Rabi Ben Ezra“ Roberta Brauninga: „Ostari zajedno sa mnom; najbolje tek treba da bude.”

Hiljade obožavatelja čestitalo je paru njihov poseban dan. Međutim, neki su brzo primetili nešto čudno na jednoj od fotografija.

Na jednoj od slika koje je Rita podelila na kojoj su ona i Tom, par se smeši kameri dok sedi u restoranu. Međutim Tom je zagrlio svoju ženu, ali je ne dodiruje. „Možemo li da pričamo o njegovom položaju ruke na slici 6?? Zašto mu ruka lebdi nad njegovom ženom“, upitao je jedan čovek. „Tom je toliko navikao da sa obožavaocima to radi, da je počeo i sa svojom ženom“, našalila se druga osoba.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs