NEKADA NAJZGODNIJA ŽENA SADA JE KOST I KOŽA: Evo kako je Tara uspela da uništi svoje telo

Glumica koja je na pragu anoreksije, Tara Rid danas izgleda neprepoznatljivo.

Celebrities
20:24h
NEKADA NAJZGODNIJA ŽENA SADA JE KOST I KOŽA: Evo kako je Tara uspela da uništi svoje telo
Foto: Profimedia

Mnogi se sećaju Tare Rid po ulozi Viktorije Latum u komediji "Američka pita". A od prvog dela čuvene komedije prošlo je 25 godina. Tara je nakon toga nastavila karijeru u filmskom svetu, ali nijedan angažman nije joj doneo popularnost kao taj.

Tara Rid
foto: Cameron Laird / Shutterstock Editorial / Profimedia

U poslednje vreme, glumica je u fokusu zbog svog neprepoznatljivog izgleda. Naime, drastično je smršala, a mnogi su zabrinuti, misleći da glumica ima anoreksiju. Ona je jednom prilikom objasnila da puno jede, ali da ima takav metabolizam da ne može da se ugoji.

Tara Rid
foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Imam brz metabolizam. Svi koji imaju ubrzan metabolizam znaju koliko je teško dobiti na kilaži. Samo jedem", rekla je tada glumica.

Tara Rid
foto: Profimedia

Interes javnosti izazvala je i nagađanjima da je bila na estetskim korekcijama, ali ona nikad nije o tome govorila.

Ova plavuša nekada je važila za najseksepilniju glumicu, dok danas od njene zanosne figure nije ostalo ni traga. Dugo se šuškalo da je postala zavisnica od estetskih operacija, kao i da je više puta botoksirala lice.

1 / 11 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Priča se da je pre više godina otišla na operaciju uklanjanja masnih naslaga sa stomaka iako, kako je sama rekla, nije imala ni gram viška. Liposukcija je imala brojne negativne posledice, poput smežurene kože na stomaku. Tara je ubrzo počela da naglo gubi kilograme i do danas nije uspela da se vrati na nekadašnju kilažu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs