NAJPOŽELJNIJI HOLIVUDSKI NEŽENJA ČEKA PRVO DETE: Uhvatila ga panika da mu vreme prolazi, pa odlučio da iskoristi priliku

Glumac Henri Kavil, potvrdio je radosnu vest da je njegova devojka Natali Viskuso trudna.

Celebrities
Autor:
NAJPOŽELJNIJI HOLIVUDSKI NEŽENJA ČEKA PRVO DETE: Uhvatila ga panika da mu vreme prolazi, pa odlučio da iskoristi priliku
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni glumac Henri Kavil već dugo važi za jednog od najpoželjnijih neženja u Holivudu, a sada je otkrio da očekuje svoje prvo dete sa devojkom Natali Viskuso.

Zvezda(40) čuvenih filmova iz Di-sijevog univerzuma u kom tumači Klarka Kenta, poznatijeg kao Supermena, i zvezda serije "Veštac", potvrdio je za "Akses Holivud" radosnu vest na premijeri filma "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" reditelja Gaja Ričija.

"Jako sam uzbuđen zbog toga. Natali i ja smo jako, jako uzbuđeni!", rekao je glumac.

Henri Kavil
foto: Amy Muir / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kavil i njegova devojka koja je mlađa od njega šest godina, zabavljaju se već tri godine, a svoje zajedničke trenutke umeju da objave na društvenim mrežama. Tako su i objavili da su zajedno kada su istakli fotografiju na kojoj igraju šah. Par je debitovao na crvenom tepihu na premijeri filma "Enola Holmes 2‘ 2022.godine.

Natali radi kao holivudska izvršna direktorka na televiziji, a nakratko je iskusila i kako je to biti pred kamerama jer se još kao tinejdžerka pojavila u MTV hitu "My Sweet 16".

Henri Kavil
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Henri nije krio da je želeo decu. Govoreći ranije za muški magazin"Mens helt" 2017., rekao je: „Ako ikad budem imao decu jednog dana, želim da budem tata koji juri za njima. A ako budem imao decu, čak i sada, počinje da biva prilično kasno. Ali želim da budem u formi i zdrav tata, a ne da šepam okolo kao: OK, samo da odahnem."

Nakon što je istakao da mu vreme prolazi i da je kasno(tada je imao 33), glumac koji sada ima 40 godina, izgleda da je rešio da ne čeka više, i da je vreme da se ostvari u ulozi roditelja.

Iako nije jasno kako su se upoznali, očigledno je da Natali radi u industriji zabave i da su naravno tako mogli da se upoznaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs