NEOBIČAN ODNOS MAJKE I SINA: Ona od njega napravila svoju sliku i priliku, a on je sad snima dok vodi ljubav sa ženom

Da li je britanska glumica silno želela da dobije ćerku umesto sina ili se on previše ugledao na nju s obzirom da ga je sama odgajila, svima je enigma

Celebrities
NEOBIČAN ODNOS MAJKE I SINA: Ona od njega napravila svoju sliku i priliku, a on je sad snima dok vodi ljubav sa ženom
Foto: Profimedia

Elizabet Harli i njen sin Damjan Harli koji neodoljivo potseća na majku, ruku pod ruku su se pojavili na specijalnoj projekciji njegovog dugometražnog rediteljskog debija Strictli Confidential, koja je održana u Robin Villiams Centru u centru Menhetna u sredu.

Glamurozni duo deli istog stilistu Majka Adlera, koji je britansku 58-godišnju zvezdu obukao u zlatnu haljinu koja naglašava dekolte, a njenog "blizanca" 21-godišnjeg Damjana u crnu svilenu bluzu i pantalone savršeno usklađene sa njom.

Elizabet Harli
foto: Janet Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majci i sinu se pridružio i Elizabetin bivši suprug Arun Najar, od kojeg se razvela 2011. nakon samo tri godine braka zbog navodnog „nerazumnog ponašanja“.

Mnogo buke se podiglo zbog toga što je Harli mlađi režirao scene u kojima se njegova majka Elizabet pojavljuje u eksplicitnom izdanju i scenama lezbejskog seksa sa koleginicom Pir Čiravarom koja je mlađa od nje 30 godina.

I iako su fanovi u šoku i govore kako je ovo još jedna potvrda njihovog čudnog odnosa, Harlijevi ne haju i ne vide u čemu je problem.

„Ono što se dešava između mene i glumice, oko čega ljudi dižu galamu, bilo je tako sastavni deo priče“, rekla je Elizabet i dodala se osećala „veoma sigurno u njegovim rukama“.

Reditelj je dalje pojasnio o svom 18-dnevnom snimanju: „Jednostavno nismo imali vremena. Snimanje nezavisnog filma, svaka sekunda je važna, svaki minut bitan...Ta [seksualna] scena je bila jedna od sedam koje smo snimili tog dana. To mi je bila poslednja stvar na umu. Samo smo morali da dobijemo scenu, da je učinimo lepom i da pređemo na sledećih 12 scena tog dana.'

Izgleda kao da je ova majka ponosna na svog sina, mada je čini se imala drugačije ambicije i planove za njega.

"Uvek kažem: ne želiš da ljudima bude dosadno sa tobom. Moraš znati sve o geografiji, istoriji, drevnoj istoriji, to je zanimljivo. I onda, naravno, ako želi da bude, i ako je dovoljno talentovan i srećan da bude filmska zvezda, to bi bilo jako, jako lepo. Za mene bi to bilo kao šlag na torti nakon što postane kompletna osoba", izjavila je Elizabet jednom prilikom.

Damjan je svojevremeno uplovio i u manekenske vode, pridruživši se armiji dece slavnih roditelja koji se time bave, kao što su: Kajli Džener, Kia Gerber, Bela i Điđi Hadid.

Ono po čemu se Damjan razlikuje je androgeni stil. Naime, mladi momak se ne libi da stavi šminku ili da obuče žensku odeću. Njemu najviše prija kada se obuče skoro isto kao njegova majka, glumica Elizabet Harli.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs