MANEKENKA GODINAMA ŽIVELA KAO ROBINJA KONTRAVERZNOG ŠEJKA: Bila mu je jedna od 12 žena "za zadovoljstvo"

Mnogi bi rekli da je ovo život kao po kazni, ali ona kaže da joj je bilo predivno i da je ludo volela čoveka sa kojim je imala ugovor o intimnim odnosima

Celebrities
MANEKENKA GODINAMA ŽIVELA KAO ROBINJA KONTRAVERZNOG ŠEJKA: Bila mu je jedna od 12 žena "za zadovoljstvo"
Foto: Printscreen Instagram / jill_dodd

Džil Dod, danas je uspešna poslovna žena i majka troje dece, a osamdesetih godina bila je deo harema kontroverznog šeika i trgovca oružjem Adnana Kašogija. O svojim haremskim danima govorila je u javnosti više puta, a otkrila je i jedan bizaran detalj sa njihovog prvog susreta - šeik je sopstvenom krvlju pisao po njenoj ruci.

Kako je sama ispričala, šeika poznatog po raskalašnom načinu života upoznala u Parizu tokom osamdesetih godina prošlog veka. Imala je svega 20 godina i bavila se modelingom. Sreli su se na zabavi, a Kašogi je zamolio Džil za ples, što je ona prihvatila. Dok su plesali, on je slomio čašu šampanjca i svojom krvlju na Džilinoj ruci napisao "Volim te".

Bila sam šokirana. Pomislila sam "Bože, to je krv", ali sam istovremeno mislila kako je to slatko i duhovito - rekla je Džil.

Adnan Kašogi
foto: Jack Barripp/WSL / Shutterstock Editorial / Profimedia

U trenutku kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petoro dece, ali je imao pravo na 12 žena "za zadovoljstvo" pored njegove zakonite supruge. Vrlo brzo Džil Dod postala je deo njegovog harema. Živela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos sa milijarderom.

- Nikada nisam smatrala da sam kurva i dalje to ne mislim - kaže Džil Dod, svesna da je u nezamislivom luksuzu uživala upravo zahvaljujući seksualnoj vezi sa kontroverznim trgovcem oružja.

Bogati šeik ju je obasipao pažnjom i skupim izlascima, vodeći je na romantična putovanja širom sveta. Džil se ubrzo zaljubila u njega.

"U tom trenutku sam postala članica Adnanovog harema, smenjivala sam se sa drugim ženama da bih imala odnose sa čovekom kojeg volim", napisala je ona u svojim memoarima.

Pre nego što su stupili u ovakav odnos, šeik joj je ponudio petogodišnji ugovor kojim se garantuje da će on imati prava na nju i da će mu biti na usluzi kada god on to poželi.

Pre nego što je njihova veza počela, šeik i manekenka potpisali su ugovor.

- Rekao mi je: "Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno" - objasnila je.

Na šeikove uslove je pristala, a u godinama potom zajedno su odlazili na glamurozne zabave sa političarima i članovima kraljevskih porodica, na kojima je neretko bilo i droge.

- Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu - kaže Džil i dodaje da "veruje da je bila zaljubljena u njega".

Zbog te ljubavi koju je osjećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

- Bilo je divno, prosto smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelijepo - kaže ona.

Vremenom, Džil je postajala sve ljubomornija i nije mogla da podnese takav stil života. Kako su meseci prolazili Džil se sve više zaljubljivala u Kašogija, koji je stalno bio okružen ženama. Krajem 1981. godine počela je da se oseća neprijatno u tom okruženju pa je njihova veza prekinuta 1982. godine.

Džil Dod
foto: Printscreen/instagram

Džil Dod danas je majka troje dece i vlasnica brenda odeće za surfovanje ROXY. Živi u Kaliforniji sa svojim trećim mužem, a kaže da se svoje prošlosti stidi jer svi "pretpostavljaju da je bila prostitutka."

Ljubavnu priču, kako ona naziva svoj odnos sa šeikom, opisala je u knjizi "Cena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi" . Njen kontroverzni ljubavnik preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja u 81. godini života.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs