KO JE VERENICA SERGEJA TRIFUNOVIĆA? Priča se da je fatalna plavuša pre njega bila u vezi s bivšim dečkom ČUVENE PEVAČICE

Verenica Sergeja Trifunovića je zanosna plavuša koju često pokazuje na društvenim mrežama.

Celebrities
13:39h
KO JE VERENICA SERGEJA TRIFUNOVIĆA? Priča se da je fatalna plavuša pre njega bila u vezi s bivšim dečkom ČUVENE PEVAČICE
Foto: Printscreen Instagram/ whistler_dick

Čuveni neženja Sergej Trifunović verio je svoju devojku Isidoru Mijanović, a srećne vesti podelio je na društvenim mrežama. Isidora je prvo pokazala verenički prsten, a onda je objavila i prvu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube nasred restorana.

Mnogi su bili zainteresovani za njen život budući da je uspela da osvoji srce glumca koji važi za jednog od većih pleboja na domaćoj sceni.

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
foto: Printscreen Instagram/ isimo

Na Isidorinom profilu na Instagramu piše da se ona bavi producentskim poslovima. Nju na pomenutoj društvenoj mreži prati preko 12.000 ljudi, a po njenim objavama se može primetiti da je ljubitelj prirode, putovanja i mode.

Takođe, Isidora je i ljubitelj životinja, a kada je sa Sergejom na planini njima društvo pravi njegov pas.

Zanosna plavuša nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a pisalo se da je bila u vezi sa bivšim dekom pevačice Teodore Džehverović, košarkašem Ninom Čelebićem.

Isidora i Nino Čelebić
Isidora i Nino Čelebićfoto: Printscreen Instagram/ isimo

Inače, jedna od najozbiljnijih glumčevih veza bila mu je sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko, sa kojom je počeo da se zabavlja 2006. godinem, a ponovo su počeli da se viđaju četiri godine kasnije. Međutim, brzo je došlo do ponovnog razlaza.

Velika ljubav mu je bila i AnaVučelić, ćerka Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Raskinuli su u septembru naredne godine.

Sergej Trifunović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Njihova priča trajala je godinu dana, a u tom periodu retko su se razdvajali. Njihovi najbliži očekivali su pozivnicu za venčanje, ali stigla je vest o raskidu.

– Nisam siguran u to potpisivanje papira. U zajednicu da, jer je neophodna. Čovek ne može da živi sam, ali mislim da taj papir nije neophodan za zajednicu. Znam mnogo ljudi koji su zajedno i bez tog papira – rekao je svojevremeno Sergej za HELLO!, odgovarajući na pitanje kakav je njegov stav o braku.

(Stil/ Blic)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs