ŠUŠKA SE DA JE UŠLA U BRAK S 30 GODINA STARIJIM DA BI SE PROSLAVILA: Izgustirao je i našao zamenu, njoj se život raspada

Da im je brak u krizi, dalo se naslutiti kada je glumac izbrisao sve fotografije sa suprugom sa svog Instagram profila

Celebrities
18:47h Autor:
ŠUŠKA SE DA JE UŠLA U BRAK S 30 GODINA STARIJIM DA BI SE PROSLAVILA: Izgustirao je i našao zamenu, njoj se život raspada
Tina Kunaki, Foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bilo je jasno da im je brak u problemima kada je glumac obrisao sve slike sa suprugom sa svog Instagram profila, a čak ni na njen rođendan nije joj uputio čestitku.

Pre nekoliko meseci, svetski mediji su počeli izveštavati o razvodu 56-godišnjeg francuskog glumca Vensana Kasela i 26-godišnje manekenke Tine Kunaki. Iako se oni nisu javno izjašnjavali o toj temi, očigledno je da je njihov brak trajao šest godina i da je došao do kraja.

Vinsen Kasel
foto: Profimedia

Mnogi izvori potvrđuju da je došlo do razvoda, a sve glasnije se priča da je glumac varao Tinu, kao što je varao svoju prvu suprugu Moniku Beluči.

Od samog početka se spekulisalo da je Tina s njim samo da bi se proslavila. Činjenica je da je njen uspon u karijeri započeo nakon što je stupila u vezu s njim, a on joj je otvorio vrata šou-biznisa. Tokom braka su dobili ćerku Amazonu, koju je javnost prvi put videla tek nakon njihovog razvoda.

Vensan Kasel, Nara Baptista
foto: ROM@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šuškalo se da je Tina, koja se udala mlada, ostala željna zabave, dok je Kasel postao taj koji je ostajao kod kuće s njihovom kćerkom. Navodno je želeo da ona sazri i da izgradi dublju vezu s njim, ali izgleda da joj takav odnos nije odgovarao, sudeći prema fotografijama na kojima se udaljava od njega dok pokušava da je poljubi. Odnosno, izgleda da su im prioriteti i očekivanja u braku bili različiti, što je na kraju doprinelo njihovom razvodu.

Kristina Kušić, Vensan Kasel
foto: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

Kako je brak odmicao, Tina je pred kamerama postajala sve ozbiljnija, a govorilo se da je ljubomorni Kasel osećao kao da je guši. Iako su se razveli, primećeno je da Tina i dalje retko smeška.

Nekoliko puta je uhvaćena s mrkim izrazom lica, a verovatno joj nije lako palo ni to što se, nakon razvoda, velika modna imena manje interesuju za nju. Otada je pozirala samo za manje časopise i nekoliko većih kampanja. Očigledno je da je njen životni put nakon braka sa Kaselom donosio nove izazove, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Vensan Kasel
foto: Apple Studios - Album / Album / Profimedia

Dok se Tina povukla van očiju javnosti, Kasel radi na novom filmu u kojem igra zajedno safrancuskom zvezdom Evom Grin.

Vincent je delio nekoliko slika sa Evom, 42-godišnjom koleginicom, koju je pohvalio kao 'divnu koleginicu' i osobu koja mu jako prija.

I dok nije objavio ništa povodom Tininog rođendana, redovno daje izjave u kojma hvali evu.

Godine 2016, Kasel je postao Instagram prijatelj sa Tinom, koja je tada imala samo 19 godina, i njihov odnos je izazvao pažnju širom sveta zbog razlike u godinama. Glumac je od nje stariji 30 godina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs