"ZAR JA DA TI BRIŠEM SUZE" JE HIT KOJIM JE MARINA TUCAKOVIĆ PROMENILA DŽEJEVU SUDBINU: Ovako ona izgleda u filmu Nedelja

Film "Nedelja" koji govori o legendarnom Džeju Ramadanovskom, uskoro će biti prikazan, a juče je objavljen i prvi trejler

Celebrities
14:17h Autor:
"ZAR JA DA TI BRIŠEM SUZE" JE HIT KOJIM JE MARINA TUCAKOVIĆ PROMENILA DŽEJEVU SUDBINU: Ovako ona izgleda u filmu Nedelja
Džej i Marina Tucaković, Foto: preentscreen/Youtube

Film "Nedelja" je prava posveta legendi, Džeju Ramadanovskom, čija je priča duboko ukorenjena u srpskoj muzičkoj istoriji. Nedavno je objavljen prvi trejler ovog filma, nagoveštavajući ne samo uvid u život samog Džeja, već i u ključne figure poput Marine Tucaković, čija je uloga u formiranju njegove karijere bila izuzetno značajna.

Džej Ramadanovski, Marina Tucaković
foto: preentscreen/Youtube

Trejler je otkrio Huseina Alijevića Husu u ulozi Džeja, što je izazvalo znatiželju publike. Međutim, posebno je izazvala pažnju javnosti glumica koja će doneti lik Marine Tucaković na veliko platno.

Marina Tucaković
foto: ATA Images

Marina Tucaković je, zapravo, bila ključna figura u formiranju Džejeve karijere. Njene reči o susretu s Džejom, koje su se mogle čuti u trejleru, otkrivaju kako je slučajni susret s mladim pevačem promenio tok njihovih života. Njena rečenica o njegovom talentu koji je bio 'dar od Boga' otkriva koliko je verovala u njegov potencijal.

Džej Ramadanovski, Marina Tucaković
foto: preentscreen/Youtube

U trejleru se takođe prikazuju ključni trenuci njihove saradnje, poput scene snimanja pesme u studiju. Takođe, trenuci poput one u kojoj Marina, sa cigaretom u ruci, posmatra Džeja dok snima, ili trenutak u kome ga pita: "Ko si ti, bre?" postaju emotivno nabijeni momenti koji najavljuju dublju priču o njihovom odnosu.

Pomenute pesme poput "Zar ja da ti brišem suze" na festivalu "Mesam" i "Nedelja", čije je kreiranje bilo pod palicom Marine, jasno ukazuju na njihovu zajedničku umetničku baštinu. "Nedelja" je pesma koja je postala simbol Džejeve karijere i koja nosi istoimeni naziv filma. Ironično je da su i Džej i Marina preminuli upravo u nedelju, što mnogi vide kao sudbinski, gotovo simboličan trenutak.

Ovaj film ne samo da obećava da će osvetliti ključne trenutke u karijeri Džeja Ramadanovskog, već će takođe baciti svetlo na kompleksne veze i saradnju između Džeja i Marine.

****

Novi muzičko plesni spektakl "Rame uz rame sa Draganom" možete pratiti svake subote i nedelje od 20h na Kurir Televiziji. Podsetite se nekih divnih vremena i pravih diva naše domaće muzike kroz ispovesti i sećanja Dragane Mirković.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs