ljubav

ZBOG BIVŠE PO*NO ZVEZDE POLITIČAR JE OSTAVIO ŽENU I DECU: Spojio ih je posao, a pre njega zavela je i starijeg MILIONERA

Nemački političar, Hagen Rajnhold ostavio je porodicu zbog bivše zvezde filmova za odrasle sa kojom uživa u ljubavi.

Celebrities
17:58h Autor:
ZBOG BIVŠE PO*NO ZVEZDE POLITIČAR JE OSTAVIO ŽENU I DECU: Spojio ih je posao, a pre njega zavela je i starijeg MILIONERA
Anina Ukatis, Foto: Printscreen Instagram/annina.semmelhaack

Nakon što je otkriveno da je nemački poslanik, Hagen Rajnhold odlučio da napusti porodicu i počne da živi sa svojom ljubavnicom, Aninom Semelhak koja je ujedno i bivša po*no zvezda, javnost je bila šokirana.

Naime, on je stavio tačku na ljubavni odnos sa Karoline Prajzler, koji je trajao 16 godina. Prajlzerova je priznala da joj je teško zbog rastanka, a zajedno imaju i troje dece. Uprkos tome, političar ju je ostavio zbog bivše po*no zvezde, koja je široj javnosti poznata i kao Anina Ukatis.

Nemački poslanik
Nemački poslanikfoto: Fabian Sommer / AFP / Profimedia

Njegova bivša partnerka oglasila se na društvenim mrežama povodom velikog skandala koji je zatresao tamošnju javnost.

"Naravno da je poslednjih nekoliko nedelja bilo vrlo teško za celu porodicu. Takav prekid je uvek bolan i ostavlja posledice na vas: kod mene je to bilo u vidu nekoliko neprospavanih noći. Ali, život ide dalje, a s njim dolaze i novi izazovi.", napisala je Prajlzerova.

Inače, Rajnhold je upoznao bivšu po*no zvezdu Aninu Ukatis kroz mentorski program koji je vodila fondacija Friedrih Nauan, povezana s liberalima. Nakon završene karijere u industriji za odrasle, Anina se nada ulasku u politiku. Rekla je da je njena veza sa Rajnholdom procvetala tokom mentorskih sesija dok se pripremala za kandidaturu za FDP na lokalnim izborima.

"Upoznali smo se i zavoleli jedno drugo u FDP-u. To je velika ljubav i zajedno idemo u srećnu budućnost", istakla je ona.

Anina je inače diplomirala ekonomiju i veoma je obrazovana. Takođe, bila je udata za milionerskog mogula za nekretnine Teodora Semelhaka (65).

"Mnogi su nam čestitali na našoj ljubavi. Čak i s mojom prošlošću možete biti uspešni i srećni.", rekla je Anina.

Bivša po*no zvezda objavila je jednom prilikom fotografiju na kojoj se vidi kako ona i Reinhold sede tokom "treninga za mentorstvo i veštine". Sudeći prema njihovim pogledima, varnice između njih dvoje nisu mogle da se sakriju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs