Šta vi mislite?

GLEDAMO SLIKE LEPE BRENE I NE MOŽEMO, A DA SE NE ZAPITAMO: Kako joj sve ovo ne dosadi? (FOTO)

Lepa Brena je promenila imidž. Sada ima modernu frizuru koja joj idealno pristaje, ali...

Celebrities
13:45h Autor:
GLEDAMO SLIKE LEPE BRENE I NE MOŽEMO, A DA SE NE ZAPITAMO: Kako joj sve ovo ne dosadi? (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nakon odmora koji je provela na jahti ploveći Jadranom, Lepa Brena (60) se vratila sa novom frizurom, ali i imidžem.

Medije je preplavila fotografija pevačice u crnoj, seksi kombinaciji koju čini crni bodi, prekriven perlicama i mrežom. Brena je ovaj put promenila i frizuru, sada ima paž sa šiškama, ali u prvi plan je došao njen bujan dekolte.

Gledamo ove fotografije i ne možemo a da se ne zapitamo, kako joj sve ovo ne dosadi? Žena ima šezdeset godina! Oko četrdeset i nešto godina je pod svetlima reflektora! Uvek mora da izgleda mlado, srećno, sveže, moderno... Možda je to privlačno i zabavno kad imaš trideset, pa čak i četrdeset godina, ali sa šezdeset?! Zar nije umorna? Zar joj nije dosta?

Ali izgleda da nije! Jer, evo je, izgleda bolje nego ikad, čak pomalo i neprepoznatljivo. Blistv osmeh, paž, zategnuto telo na kojem joj mogu pozavideti i mnoge devojke.

Ova fotografija je nastala na jednom od Breninih nastupa, a pevačica je podelila na Instagram profilu sa opisom: "Još jedan kraj leta!"

Avgust nam je doneo obilje svadbi. Nije bilo vikenda da nismo išli na svadbe dragih nam ljudi, a čini nam se da će i septembar da nastavi istim tokom. Nakon dva uzastopna veselja, nastupio je umor. Zbog toga nas i čudi ta izdržljivost naših estradnih umetnika. Dan za danom, oni idu po klubovima i svadbama, na raznorazne nastupe... Najgore od svega je što ih svi pomno posmatraju, pa opuštanja nema ni za sekund. I opet kažemo: to je možda sve podnošljivo u srednjim godinama, ali u šezdesetim?

Kako im uspeva? Gde pronalaze snagu? Breno, javi nam svoj magični recept!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs