SIN JEDINAC

LEGENDARNA GLUMICA SEKA SABLIĆ SUTRA PUNI 79 GODINA: Ovo je njen sin jedinac, koga drži podalje od očiju javnosti!(FOTO)

Seka Sablić sutra puni 79 godina, a osim uspešne karijere, njeno najveće blago SU sin Stefan i unuk Leon.

Celebrities
Autor:
LEGENDARNA GLUMICA SEKA SABLIĆ SUTRA PUNI 79 GODINA: Ovo je njen sin jedinac, koga drži podalje od očiju javnosti!(FOTO)
Foto: Beta/Milan Obradović

Stefan je uspešni pozorišni reditelj. On je od majke nasledio dar za umetnost, a poznata glumica je veoma ponosna na njega.

Glumica je Stefana dobila u 34. godini. i oduvek je privatni i porodični život držala daleko od radoznalih pogleda javnosti.

- Ja sam veliki profesionalac i mislim da i moj sin Stefan ide istim putem. Sigurna sam da je veoma ozbiljan i verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se i da se ne mešam, mada veruje da ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo povernja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu.

Stefan se bavi i muzikom. Postdiplomske studije pozorišne režije nastavio je na univerzitetu u Tel Avivu, a radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs