Svadbena zvona

Bred Pit i Anđelina Džoli konačno venčani: Rekli Da na svom imanju u Francuskoj

Dugogodišnja veza holivudskog para konačno je zapečaćena brakom prethodne subote u Francuskoj
Šuška se
21:04h Autor:
Bred Pit i Anđelina Džoli konačno venčani: Rekli Da na svom imanju u Francuskoj
Foto: AP

Svadbena zvona su se konačno oglasila za Anđelinu Džoli i Breda Pita.

Holivudski par venčao se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu, prenosi AP.

Par je rekao dugoočekivano "Da" na svom imanju na jugu Francuske, na komsu se prvi put i "skrasili zajedno" 2008. godine.

Reč je o zamku Šato Miraval koji, pored vinograda i starinske kapele ima 35 spavaćih soba u glavnoj kući.

Zamak se renovirao, kao i kompletno imanje od 1.100 ari još od 2008 godine, a pre nekoliko meseci Anđelina je rekla da je sve spremno ali da čekaju pravi momenat zbog vremena, posla drugih obaveza. U međuvremenu, njihovo šestoro dece bili su pravi organizatori venčanja pošto su povodom toga bili veoma uzbuđeni.

Na venčanju su naravno bila prisutna i njihova deca: Medoks (13), Peks (11), Zahara (9), Šajlo (8), kao i šestogodišnji blizanci Noks i Vivijen.

Dvoje glumaca su se upoznali pre desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera "Gospodin i gospođa Smit" u kojem su igrali bračni par, ulogu koju će uskoro reprizirati i u novom dugometražnom ostvarenju "By the Sea" koji će režirati Džoli.

Par ima ukupno šestoro dece, dvoje biološke i četvoro usvojene a vereni su od 2012. godine. Inače, za tu priliku Anđelina je dobila verenički prsten koji je dizajnirao niko drugi nego Bred, u saradnji sa čuvenim dizajnerom nakita, a proces je trajao skoro godinu dana.

Bredu je ovo drugi brak - pet godina je bio oženjen glumicom Dženifer Aniston, a Anđelini treći. Oba puta je bila udata za glumca, najpre za Džonija Lija Milera, a zatim za Bilija Boba Torntona.

Kad smo kod Dženifer Aniston, pogledajte kako je izgledalo okupljanje Rejčel, Monike i Fibi posle 20 godina, u istom stanu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs