Imate ga samo za sebe

Bez veša, potpuno gola pred njim: 9 stvari na koje muškarac tada jedino može da misli!

Stari majstori animacije znali su savršeno da interpretiraju muški libido: zamislite onog vuka kojem se oči izbulje van, para ide kroz uši, počne lebdeti iznad tla i zavijati od sreće. Istina nije daleko
Ljubav i zavođenje
01:00h Autor:
Bez veša, potpuno gola pred njim: 9 stvari na koje muškarac tada jedino može da misli!
Foto: Shutterstock

Muškarci su vizuelni tipovi, nije da žene nisu i da zgodan frajer može da prođe a da ga ona ne odmeri, ali muškarci, ipak, vode u tome.

OVDE saznajte koje tri vrste gaćica skrivaju mane na telu!

Činjenica jeste da je vizuelni deo priče veoma važan deo seksualnog uzbuđenja i užitka, i vaše telo deluje hipnotički pomalo na njih – pre, a posebno za vreme seksa. I garantujemo da nijedan muškarac nikada nije kukao na vaše nago telo u spavaćoj sobi, šta god vi o njemu mislile.

Zanima li vas šta im se u tim trenucima "mota" po glavi? Jedan muškarac to otkriva za nas:

Smiri se. Budi kul!

- Stari majstori animacije znali su savršeno da interpretiraju muški libido: zamislite onog vuka kojem se oči izbulje van, para ide kroz uši, počne lebdeti iznad tla i zavijati od sreće. Istina nije daleko. Kad se žena počne skidati ispred muškarca, otkucaji srca odmah ubrzavaju, krv krene južnije, a oni polako počinju da gube sposobnost racionalnog razmišljanja. Ali, svejedno ne žele da ispadne kao da nikad nisu vidjeli golu ženu, pa se pokušavaju da se priberu. Tako im je među prvim mislima upravo ta – Smiri se.

Da li muškarci oralno zadovoljavanje smatraju seksom - OVDE saznajte!

Konačno, mogu da buljim!

U svrhu civilizovanog ponašanja muškarci, barem oni pristojni, pokušavaju sve kako ih žene ne bi uhvatile dok im bulje u grudi ili zadnjicu. U kancelariji, u teretani, na plaži, bilo gde... Oni se tokom konverzacije trude da zadrže pogled na očima. Ali, jednom kad se pred njima rešite odeće, civilizovano ponašanje više nije prioritet. Oni sada imaju dopuštenje da vrdaju pogledom gde god žele i činiće to sa velikim užitkom.

Horoskop otkriva kakav veš muškarac voli da vidi na ženi - OVDE saznajte.

Mentalna beleška

On će se tog trenutka rado prisećati tokom samozadovoljavanja, nemojte misliti da neće. Ja sam imao neke obaveze, čini mi se... Ma nema veze.

- Oni mogu da imaju gomilu obaveza, treba da poprave nešto ili šta god – jednom kad vaš donji veš padne na pod, njihovi planovi u sekundi nestaju.

O, ne! Strpi se još malo!

Muškarci mogu da dožive orgazam mnogo brže od većine žena. I svi oni, s imalo iskustva, svesni su toga. Ne samo da to znači da se onda moraju više truditi, već moraju i odgađati vlastito zadovoljstvo kako bi dovršili posao i zadovoljili partnerku – sve u nadi dostizanja filmskog zajedničkog orgazma, ako je moguće.

Kad bih barem znao što ona želi da joj radim

Nemojte se plašiti da mu date smernice oko toga šta biste želeli da radi (ili ne radi). Seks je puno bolji kad znate šta partneru prija, pa slobodno možete reći šta vam odgovara ili ne odgovara. Šapnite mu svoje želje na uho, pomerite njegove ruke gde ih želite i preuzmite kontrolu kako biste mu pokazali kako vas može najbolje zadovoljiti. Ne treba (i ne sme) vas biti sramota da zatražite što želite.

OVDE saznajte više o erotskom horoskopu za 2014. godinu!

Koji sam ja srećnik!

Osećaj zahvalnosti kod muškarca lako se postiže u prisustvu nagog ženskog tela. Zbog čega ona tvrdi da je stidljiva/pati od manjka samopouzdanja kad stvarno nema razloga.

- I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali svejedno im je teško da shvate ženske inhibicije i nesigurnosti kad su toliko opčinjeni ženskim telom. Oni stvarno ne očekuju nekog supermodela, njima i vi izgledate božanstveno. Oni uživaju u trenucima kada ste puni samopouzdanja i otvoreni. Ako prekrivate grudi rukom ili ako pokušate da se sakrijete ispod čaršava, oni će pokušati da učine sve kako biste se vi osećali ugodnije. I to je ok, ali još im je zabavnije kada vas vide kako se strasti prepuštate bez zadrški i s punim samopouzdanjem.

OVDE pročitajte sve što niste znali o penisu - smanjivanje je surova istina.

Blažena tišina

U potpuno odevenom svetu možemo se činiti preokupirani poslom ili drugim svakodnevnim stvarima, i pod prevelikim stresom da bismo mogli da se koncentrišemo na vezu. Ali, ništa ne ublažava stres kao seks, a do trenutka kad ste goli – to je jedino na šta jedan muškarac može da misli. Tada imate njegovu nepodeljenu pažnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs