Modna urednica odškrinula vrata svog života

73 tajne koje niste znali o Ani Vintur: Mrzi horoskop i selfi, ustaje u pet! (VIDEO)

U brzinskoj seriji pitanja kroz, takozvani, intervjuu "73 pitanja", urednica je otkrila šta misli o selfijima, tenisu i brojnim relevantnim temama, ali i koja je to reč iz sveta mode koju bi po njenom mišljenju svako trebalo da prestane da koristi
Moda
03:48h Autor:
73 tajne koje niste znali o Ani Vintur: Mrzi horoskop i selfi, ustaje u pet! (VIDEO)
Foto: Reuters

Besprekorno elegantna, pomalo misteriozna i možda najuticajnija žena u svetu mode svakako je Ana Vintur. Ova urednica američkog "Voga" na svim društvenim događajima i pri svakom svom javnom pojavljivanju, uvek je odmerena i ozbiljna, da čak pomalo odaje utisak jedne vrlo hladne žene.

U prvim redovima modnih revija ona je ta koja sedi skrštenih ruku, sa obično velikim sunčanim šik naočarima i pomno prati svaki detalj koji se odigrava na modnoj pisti. Međutim, na teniskim mečevima kada gleda jednu od svojih omiljenih teniserki - Serenu Vilijams, Ana ume i da se nasmeje, bodri i strasno navija.

Ana Vintur savetuje kako da maksimalno iskoristimo odeću koju posedujemo - pročitajte OVDE.

Jedna je od onih žena koje ne vole da otvaraju vrata svog privatnog života znatiželjnim očima javnosti, ali je pred kamerama Voga, ipak, raspoloženija. U brzinskoj seriji pitanja kroz, takozvani, intervjuu "73 pitanja", urednica je otkrila šta misli o selfijima, tenisu i brojnim relevantnim temama, kao i koja je to reč iz sveta mode koju bi, po njenom mišljenju, svako trebalo da prestane da koristi.

http://www.youtube.com/watch?v=MhXwO_mkdzQ

Na pitanje koja je to reč koju bi svako trebalo da izbaci iz svog vokabulara, Ana bez razmišljanja navodi reč putovanje (journey). Popularni trend selfija ne podnosi, i kaže da nikada neće napraviti nijedan - što je i pokazala na kraju intervjua kada joj je novinar dodao telefon da se slika, ona je kategorično odbila.

Kada je reč o aksesoarima, ogrlica je deo nakita koji ima već godinama, dok se komada garderove ne seća.

U kontekstu porodice, ova modna urednica ističe uspomene kao nešto najdragocenije što ima.

Intervju je uključio i pitanja poput: Periferija ili centar grada - centar grada, godišnje doba u Njujorku - proleće, omiljeni cvet - dekorativna biljka tuberoza, poslastica - kafa sa sladoledom, pesma koju najčešće peva - nažalost, ne ume da peva, akciona zvezda - Hju Džekmen, najveća fobija - paukovi...

U modnom kontekstu, Ana preferira čipku napram kože, novi naspram vintidž komada. Najbolji deo njenog posla su "ljudi". Kada se prvi put upozna sa nekim, najpre obrati pažnju na osmeh. Horoskop "mrzi", a od svoje dece je naučila da se smeje.

Koje knjige obožava, šta je naučila od svog oca i brata, koji su joj omiljeni sportovi, kao i mnoga druga zanimljiva pitanja, otkrijte u videu. Ana vas vodi kroz sjajan poslovni ambijent, tako da, slušajući zanimljiv intervju, možete videti i gde ona provodi najveći deo svakog svog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs